Laden en lossen

De Stadsschouwburg en de Philharmonie beschikken beide over laad- en losfaciliteiten aan de achterzijde van het gebouw. Voor huurders geldt dat het afleveren van goederen voor een evenement uitsluitend kan op de dagen dat de ruimtes zijn gehuurd. De laad- en losruimtes bieden de mogelijkheid om de vrachtwagen te parkeren gedurende het evenement (alleen in overleg met uw contactpersoon bij Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem). Gratis parkeren van de vrachtwagen in de directe omgeving is mogelijk. Wij beschikken over een plattegrond, waarop de toegestane locaties staan aangegeven.


Navigatieadres Philharmonie

  • Personenauto's: Bakenessergracht 72
  • Vrachtwagens: Damstraat 12


De Philharmonie heeft twee laad- en losperrons aan de achterzijde van het gebouw aan het Philip Frankplein. De entree is afgezet met pollers. Neem, om deze pollers te laten zakken en voor hulp bij het binnenloodsen van uw vervoer, telefonisch contact op met de achterportier (artiesteningang) via 023 - 512 12 98 of 023 - 512 12 64.
Download routebeschrijving leveranciers Philharmonie (pdf)


Navigatieadres
Stadsschouwburg

  • Wilsonsplein 23

De Stadsschouwburg is gelegen aan het Wilsonsplein 23. Er zijn twee overdekte laad- en losruimtes aanwezig voor zowel vrachtwagens als voor klein transport. Voor hulp bij het binnenloodsen van uw vervoer kunt u telefonisch contact opnemen met onze achterportier (artiesteningang) via 023 - 512 12 87.
Download routebeschrijving leveranciers Stadsschouwburg (pdf)